QUI SOM ?

Catalina Garau Garau

Tina, nascuda a Palma en 1968,  es llicenciada en Prehistòria i Història Antiga per la Universitat de Barcelona (1994) i Màster en Interpretació de Patrimoni per la UOC (2011). És  sòcia fundadora de Immatèria.  Ha desenvolupat tota la seva trajectòria investigadora y professional en el camp del patrimoni: excavacions arqueològiques, investigació, catalogació, exposicions, musealizació de jaciments i altres béns històrics, etc.

Graduada en arts plàstiques per l’Escola Massana i la Llotja de Barcelona (1993) ha realitzat i participat en nombroses mostres artístiques.

Bernat Oliver Font

Bernat, nascut a Palma el 1963, es llicenciat en Història per la Universitat de les Illes Balears i Màster en Turisme Cultural per la UOC (2011). És soci fundador de Immatèria. Ha desenvolupat tota la seva trajectòria investigadora i professional en el camp del patrimoni marítim: estudi i catàleg d’embarcacions tradicionals de Mallorca, publicacions de temàtica marítima, organització de regates de vela llatina, estudi i catàleg dels fons del museu marítim.

Actualment està immers en el treball d’investigació i redacció de la tesi doctoral i, des de sempre escriu i publica poesia.

 

 

 

2 comentarios sobre “QUI SOM ?

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s